Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Правична застапеност на албански начин

пријавена од GoodBytes пред 2 години, 4 месеци. (on.net.mk)

Погоди колку државни службеници со етничко албанско потекло се примени на конкурс со кој се примаат 200 помлади соработници?

станала популарна пред 2 години, 4 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Политика

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


  • +1 глас

    Тоа не е вистинското прашање ...
    Вистинското прашање е колку вкупно Албанци има во соодветната државна институција? Дали е застапена правичноста за еднаква застапеност на малцинствата?
    Не тресете глупости, немојте да бидете фотељашки револуционери.

  • +1 глас

    Не работи линкот, или го тргнале од он нет.