Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Полициска криминална држава

пријавена од gocenik пред 1 година, 6 месеци. (kvadraturanakrug.blog.com.mk)

Што ни нуди новиот Закон за внатрешни работи (во нацрт): 1. прецизно дефинирање на приоритетите на Министерството за внатрешни работи. Според членот 2: заштитата на животот, личната сигурност и имотот на граѓаните е сместена на трето место (зад: остварување на системот на јавна и државна безбедност)

станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Политика

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


  • +3 гласови

    Сеа баш прочитав у дневник, тројца полицајци казнети со по -15% од плата. Еден пуштил странец без виза да влезе, другиот кршел и се тепал у кафана и третиот напраил судар со службен автомобил.

    Излегува најисплатливо да си џандар у државава.