Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Писмо од Виножито до Нимиц

пријавена од strumjan пред 2 години, 5 месеци. (www.mrt.com.mk)

Господа претставници на меѓународната заедница! Ако државата која се наоѓа на нашата северна граница се именува со името Македонија, се плашиме дека во иднина ќе се појават иредентистички аспирации во Северна Грција од страна на македонското малцинство. Но такво нешто грчката дипломатија не изговара

станала популарна пред 2 години, 5 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Политика

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Корисниците кои гласале за оваа статија:

« назад кон коментарите