Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Ние, убијците

пријавена од jasnesumjas пред 1 година, 1 месец. (www.dnevnik.com.mk)

Убиствена колумна :)

станала популарна пред 1 година, 1 месец | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Политика

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +2 гласови

  интересно тоа со Воениот стадион и дечиња на тенкчиња... стварно сме земја -пијанства и кича или така ми делyва?
  од една страна црквицата плаче и yрла “не yбиј“ кога жените еве имаат можност да си го одберат репродykтивното патешествие, оти така вели таа заповест; но кога се качyваш на тенк, се играш со митраљез и топови тогаш ги нема ни нив ни “не yбиј“ ни бејби џизс како плаче..
  мистерии

 • -2 гласови

  Ова би му дошло нешто како превод или појаснување за ретардираните...

  Околу темата - секаде низ светот се водат дискусии и за двете прашања (паралелни се разбира), анти милитаристички организации, кампањи про и контра абортус, така што не мора да си ставаме симбол на некаков ексклузивитет, демек ние сме страдните кои врска немаат од вредностите во животот.

 • +3 гласови

  зошто го користиш зборот „рет...“ за да реферираш на луѓе кои сметаш дека се под твое ниво, па им треба објаснување? Знаеш дека тоа е болест? Не е исто како „наркоман“ или „пушач“, нешто што самите го бираме. Ретардацијата е болест :(

 • -3 гласови

  Па не, немам обичај да навредувам други луѓе, ниту ги гледам од повисоко, единствено има некои дебили како горепосочената, кои сакаат многу да скокаат, а ножињата им се закржлавени. И тоа не е толку трагично, ако не мисли дека таа знае најмногу да скока и ги плука сите оние кои немаат закржлавени ножиња.

  Стилска фигура:_________, а ретардо?

 • +2 гласови

  сакаш да кажеш дека Македонците немаат право да си изградат сопствен идентитет по ова прашање??!?

 • +3 гласови

  апсолутно си во право! вчера кога бегав за дома пред мене поминаа 4-5 камиони натоварени со канони такви, па и пратња имаше од уште 2-3 полициски коли. Тоа не е средство за убивање, али абортусот е најопасната работа, поопасна и од канони и разулавени алфи. Фајн!

 • -2 гласови

  што ќе праиш..
  Лавче гравче сака да игра во дворот на големите и видел како знаеме да маваме со епитети, стилски фигyри и тие работи

  И кога ќе земе он да имитира од ова гревче добиваш тyрли-тава-графче.

 • -4 гласови

  Баш ме интересира кои стилски фигури ги има во првиот твој трагикомичен коментар.
  Претпоставувам мислиш на овие:
  „дечиња на тенкчиња“
  „земја -пијанства и кича“
  „црквицата плаче и yрла “не yбиј“
  „бејби џизс“

 • +3 гласови

  о гравчееее ахахахах
  те гледам вака како трчаш од кај коњари накај прпари со мозокот твој истечен кој во кесе си го ставил и врескаш КАј се стилските фииигyyyри КАААЈ СТЕЕ.. мамyвам yдбашка пак ме лажитееее !!!

  не бре гравче, ако читаш подобро и во дyхот во кој е напишано , ќе приметиш дека дадиче стилска фиг. кажа во некој општ смисол, генерално, во име на сите оние разни конверзации кои сме ги воделе, не само јас и ти тyky и некои дрyги со тебе историчарy на грав, ценет наш.:)))

 • +1 глас

  оф оф брзззи брзи патриоцки прстиња ..:))
  одмааа фрчат минyси а плyсеви кај тато таратyр хеех:)
  абе човек ќе си рече, добивате по две евра за ској клик плyс/минyс.

  златни ангажирани граѓани сељаци;))

 • -3 гласови

  Сега gemidjy појасно ти е зошто го користам зборот ’ретардирана’ за јаднава мома?
  Фали уште едно буахаахахаха да стави на крај, за идиотштината да биде комплетна.

 • -2 гласови

  аyyy што значи ова лавче??? немам значи шанси да станам почесен колyмнист тамy кај тебе одма до феyдалецот вики трифyнов ??
  а баш мислев ќе ме ангажираш па да го правиме таратyр цапарски ezine

 • -2 гласови

  Пред се`, ретардо треба да срочиш барем една реченица која нема да блика со дебилност, па да подразмислам малку....
  Дотогаш уживај си во фразите (тоа е тоа што мислиш дека е стилска фигура) од твоето Геге.
  Ај сега џа курафте!

 • +2 гласови

  ја знам еден човек како тебе цело време викаше ретартиран овој, мутав оној. потоа му се роди дете такво. пази си ја кармата, ќе ти треба во животот.

 • -2 гласови

  А по твојата логика Рохи, грав ќе роди или?

 • +4 гласови

  важно нема да биде ретардиран :)

 • -1 глас

  добро, чим е џа кyрафте.. нека биде така

  инакy графче, тамy погоре гдамјан те праша нешто ај да видиме што ќе одговориш.. :)

 • +3 гласови

  На друже ми лавот и на моја рокси им закачив по еден минус зашо и ја урнисуваат на фем премиерната колумна.

  п.с. овие од дневник, пак менуваат линкови.

 • +2 гласови

  Лавот имал другари? Чудно... шо е следно? Мартин Стефанов е човек? лол

 • -1 глас

  Не, туку gemidjy е еден нервозен идиот, кој претерано сака да навредува неистомисленици, ама некако тешко му оди. ;)

 • +1 глас

  Еве го постојаниот линк до текстот
  http://www.dnevnik.com.mk/default-mk.asp...