Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

НИКОЛА КАРЕВ за грчкиот весник...

пријавена од виолетова пред 1 година, 11 месеци. (strumjan.blog.com.mk)

Бугарија направила лоша смешка ако мисли да нè потчини. Нас единствено нè интересира нашата слобода. Комитетот не е бугарски. И Грција да сакаше да ни помогне ќе ја прифатевме со цело срце. Интервју со претседателот на Крушевската Република за грчкиот весник „Акрополис“ од 8 мај 1903 година

станала популарна пред 1 година, 11 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Политика

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.