Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Murder mistery [video]

пријавена од zlochko пред 1 година, 2 месеци. (www.youtube.com)

28 минутен документарец за брат Љубе и убиствата во Раштански лозја од англиска продукција. Woona само што го откопа, сеуште не сум го гледал.

станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Политика

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +1 глас

  охооо... ДПМНЕ ова добро ќе го искористи во кампањата против Љубе...

 • +1 глас

  Љубе, бидејќи своевремено избега од Македонија по овој повод, и потоа побара, условно речено, „активирање“ на хрватското државјанство - de facto се откажа од македонското.
  Затоа е и на суд таму.
  .
  Што ја доведува во прашање и неговата кандидатура за претседател, бидејќи не е македонски државјанин. А згора на тоа, е и убиец.

 • +1 глас

  Се прашувам дали е само Љубе кривецот. Толку години потоа случајот Ел-масри уште го немаме решено.

 • +1 глас

  Мило ми е што уште има луѓе што го паметат Ел-Масри. Случајот, ако не е најголемата црна дамка за индивидуалното (не)почитување на човековите права (ако ја изоставиме домашната политика), тогаш е најдобра илустрација за пристапот кој го имаме.

 • +1 глас

  Не е Љубе убиец, само е наивен и глуп.