Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Ментална рецесија

пријавена од kzograf пред 1 година, 5 месеци. (www.utrinski.com.mk)

Ако од современите политичари и менаџери не треба да се очекуваат револуционерни зафати поради видливо просечниот интелектуален капацитет, што се случува со мислечките луѓе? Каде се нивните критички осврти и анализи што луѓето во соодветните средини ги посматраа како совест на нациите?

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Политика

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +1 глас

  Ова е муабет пред кооперација, ама „појачан“ кога од „белиот свет“ ќе дојде локалниот гастарбајтер, полн со фактички опсервации за животот на Западниот Човек, визави медиокритетниот Бал Канец.

  Освен тоа, Фабриката Утрински е последна која треба да ни ги шмиргла мозоците со воздишки како тоа на интелектуалците им било платено да не се бунат. Пих!

 • +1 глас

  Авторот збори за „...несреќата на сегашниве генерации да ги имаат токму овие персони за политички и економски лидери...“, мислејќи на Меркел, Саркози, Буш и останатите.

  Чекај малку *јас* да ти раскажам за НЕСРЕЌАТА која НИЕ ја имаме со НАШИТЕ лидери. А ако го напишам тоа, после ќе се учи во школо како пример за трагедија.
  Љубчо, БЦ, Грујо, Бучко ... нашата несреќа.