Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Манифест на Македонскиот Конзервативизам

пријавена од bukarski пред 12 месеци. (bukarski.blog.com.mk)

Кога “либералите“ и “левичарите“ го покажуваат своето грдо нетолерантно лице.

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Политика

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +1 глас

  W T F ? "Ги тераат да се борат за абортус а прашање е дали ќе бидат во ситуација во блиска иднина да формираат семејство."

  "Затоа некој ќе ме праша, веднаш, А што да направиме? Јас велам најпрвин да го прочистиме духот, да го ослободиме срцето." хихихихи со тебе на торковциве не им требаат реклами.

  букаро, абе не ти го контам текстов. исплука се што постои; за што се залагаш тогаш? "Ние сме млади конзервативни луѓе и се гордееме со тоа!" не ми објаснува во што се состои твојата конзервативност. Пошто за голем дел од конзервативците традицијата е цеца и кафана кај шо си "ждригаат и прдат".

 • +1 глас

  If you're not a liberal when you're 25, you have no heart. If you're not a conservative by the time you're 35, you have no brain. (припишана на черчил и други.)

 • +1 глас

  глупости.

 • +1 глас

  Текстов е очигледен накурчитис од нешто шо и самиот не го разбира па ај сеа да сплескам нека глупост.
  Он тоне у истиве срања и демек сеа се бунтуе против.