Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Македонско-грчка (Грчко-македонска) одисеја

пријавена од глиша пред 1 година, 2 месеци. (kiberkotle.net)

Се тврди дека е откриена мистериозна црна статуа на Александар Македонски а здружената македонско-грчка мисија сеуште не е спремна тоа да го објави. Познавачите тврдат дека тоа ќе остане во тајност се додека здружената комисија не открие кој ја поставил статуата на Месечинатa?

станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Политика

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • -2 гласови

  Иронијава ти е ефективна како мртва лисица во кокошарник.

 • +3 гласови

  Lavot, мислам дека го испушти конкурсот за кандидат за претседател

 • +4 гласови

  „...мистериозна црна статуа, со правилни пропорции 1:4:9“
  :D