Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Македонија има сила?

пријавена од Lavot пред 2 години. (www.taratur.com)

Што крие предлогот од Нимиц? Дали е навистина поволен како што сакаат да не убедат, или со тоа ќе се зацементира нашиот пораз во меѓународната политика. Кои се најпогубните детали од договорот. Прочитајте!

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Политика

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +1 глас

  Балканските „балвани“ во поход.
  Реторика собрана на партиските кружоци, иако деталната разработка зборува дека се вмешани и други „кујни“, веројатно од разузнавачки (не мора да значи македонски) куварски школи
  И, само ти се причинува дека „си го заебавал“ Едвард Џозеф (признавам, антипатична фаца, но знае што зборува).

 • +1 глас

  Прашање за 125.000 денари
  Под балкански балвани мислиш на:
  А. Албански балвани
  Б. Грчки балвани
  В. Бугарски балвани
  Г. Македонски балвани

  Кујни во мојот текст нема, има само дневни соби и по некое веце за да можат токмаци ко тебе да се измочаат оти очигледно не го прават тоа каде што треба, па да им направам услуга.

  А, Едвард Џозеф е толку ретардиран, што срам ми е и да кажам дека сум го заебавал... впрочем како што ми е срам и за тебе да го кажам истото.

  Биди ми поздравен!