Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Македонија да запре со тортурата во затворите

пријавена од hax пред 1 година, 7 месеци. (a1.com.mk)

... е заклучокот на комисијата на Советот на Европа. Министерот Маневски лаже и продава магла дека се` било во ред. Ваљда ќе го фатат еднаш и него, па ќе го стават во некој наш „европски“ затвор. Смрдеж.

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Политика

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • -1 глас

  Изгледа дека лажењето е нова мода кај Владата. Прво Груевски лаже за оценките на ЕУ за Македонија, а сега и ова долно суштество.

 • +3 гласови

  * запрете со тортурата во затворите;
  * тргнете ги кофите од тоалетите;
  * * ако не ги тргните кофите, барем ставете легени со свежа вода.

 • +2 гласови

  Ова лето тркалото почна да се врти надолу. Гравитацијата си го прави своето, кој нема да се држи (или да го држат) ќе биде прегазен многу брзо од сопствената машина. На крајот останува народната „што си дробел, тоа ќе сркаш“