Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Македонија. Лидер во развојот на IT глупавоста

пријавена од zborovi пред 2 години. (zborovi.info)

Слушам од високи извори на Владата на државава ни наша напатена ќе сме станувале лидери во IT индустријата. За жал сеуште останавме држава која спроведува некоја нелогична и крајно неразбирлива интернет диктатура од причини познати на којзнае кој.

станала популарна пред 2 години | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Политика

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


  • +2 гласови

    И така физичко лице во Македонија е приморано да регистрира македонска адреса во странство. Иронично но вистинито, а за таа услуга ќе платат 130 $ годишно. Ете така се развива IT индустрија.
    Не ви се верува дека македонска адреса можете да регистрирате во странство како физичко лице, а не во Македонија?
    Проверете на: http://www.rwgusa.com/com_mk.htm