Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Македонија

пријавена од zborovi пред 11 месеци, 4 седмици. (revolucija.org)

Јас како МАКЕДОНЕЦ барам да знам што точно е понудено и за што ние мислиме да правиме референдум? Како да гласам на референдум кога не знам информации. Сакам да знам за потпишување на што јас всушност гласам.

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Политика

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +1 глас

  северна македонија, шо :)

 • +3 гласови

  Веројатно вие како МАКЕДОНЕЦ треба да знаете за што станува збор во понудата, јас не можам да ви обвјаснувам сега. Видете, не зборувам за промена на името, ве молам проучете го проблемот со преговорите што ги водиме со Грција и тогаш ќе можам да ви одговарам на прашања“

  ;-)

 • +1 глас

  Сфатете!!

  :)