Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Македонци, како никогаш досега

пријавена од Motoko пред 2 години. (utrinski.com.mk)

Најновата колумна на Коља: „...Сведоци сме дека во поново време никој повеќе не го зајакна македонскиот дух (или, ако сакате, македонскиот национализам) од грчката кон нас деструктивна политика... ...Мојата опција овде многупати сум ја изложувал: најновава закана треба да не' зајакне...“

станала популарна пред 2 години | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Политика

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


  • +1 глас

    Всушност, одлична колумна на Коља, како и обично - еднаш кога ќе се пробиеш низ сите референци и филозофи.