Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Лифт за губилиште?

пријавена од ribaro пред 1 година, 1 месец. (jasnesumjas.blogspot.com)

„Можна ли е кај нас љубов кон татковината без изразување отворена омраза против Грците, Бугарите, Србите и сите други клети загрозувачи на нашиот идентитет?“

станала популарна пред 1 година, 1 месец | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Политика

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


  • -1 глас

    Не отворена омраза, но не можеме ни некоја бескрајна љубов да им искажеме на нашите драги соседи. Со сите сме скарани, и тоа без да ја иницираме кавгата отворено (освен што сакаме да си бидеме свои на своето).

    Од друга страна, и кај нас има разни мапи, знамиња, автопати и други коњи со кои постигнуваме ефект ист како на корида кога со црвена крпа да мавтаат пред бикот.