Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Латас на одмор, недела на новинарството во МК

пријавена од sead93 пред 1 година, 7 месеци. (www.vecer.com.mk)

„Ги информираме читателите на Вечер дека колумната "Понеделнички" денеска не е објавена бидејќи авторот е на годишен одмор. Истата ќе продолжи редовно да излегува од 25 август.“ (Редакциски колегиум)...За жал нема директе линк до информацијата, на насловна е само.

станала популарна пред 1 година, 7 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Политика

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.