Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Клип еден

пријавена од jasnesumjas пред 2 години, 5 месеци. (vuna.info)

Со секоја фискална сметка, ја финансираме и војната во Ирак!!!

станала популарна пред 2 години, 5 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Политика

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


  • +1 глас

    Не е точно. Ги финансираме НАШИТЕ војници.
    Доста со квази-либерални глупости преземени од либерално-анархистичките американски сајтови. Тие им се за домашна употреба.
    Војната во Ирак си ја финансираат Американците. Дури и да не` нема нас таму, пак ќе си има војна во Ирак.