Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Ќе бидеме ли сведоци на веб 2.0 избори?

пријавена од Damjaan пред 1 година, 2 месеци. (it.com.mk)

...ме натера да размислам на темата политички е-маркетинг во Македонија и каква е неговата блиска иднина во овие услови. Дали нашите политичари ќе се решат да го применат во своите кампањи на претстојните локални и претседателски избори закажани за 22 Март? Има ли воопшто публика за такво нешто?

станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Политика

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +3 гласови

  само пуста желба, за жал.

 • +1 глас

  Публиката е зафатена - нема примено плата.

 • +1 глас

  како и во сите други сфери, така и е-македонија се развива премногу бавно.
  сеедно колку и да знаат извесни поединци - сето тоа е далеку од меинстримот. а меинстримот се задоволува со премногу малку, и се што отскокнува се прима со недоверба.
  секако ќе слушнете коментари од типот: их, шо сеа, обама ли ќе се праи - блог ќе имал. и кој ќе му го чита, само лепачите на плакати :)

 • -1 глас

  „А мислам и дека сите ќе се сложиме дека токму поддржувањето на новите технологии и активното онлајн присуство, кое вклучуваше учество во друштвени мрежи па се до поддршка на граѓанско новинарство и создавање на веб апликации, му ја донесе историската победа на Обама.“
  тоа или историски нискиот рејтинг на Буш и републиканците

 • -1 глас

  мислам дека ќе бидеме сведоци на употреба на веб 2.0 алатки ан веб 1.0 начин. ПАК