Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

КОЈ МРАЗИ ГРЦИ?

пријавена од Lavot пред 1 година, 7 месеци. (jivanovska.blog.com.mk)

Мака ми е од овој народ. Мака ми е од текстови на глувци и зајаци кои се удираат во гради за Македонија и за името. Факт е дека земјава ни е многу убава, ама народов ја упропастува....

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Политика

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


  • +1 глас

    +1

  • +4 гласови

    Да се избрише историјата! Под итно!

    Во Македонија да останат само „космополитите“ кои сопствениот кукавичлук го прикриваат со божемно човекољупство. Да го снема и Гоце Делчев и Груев и Сандански и сите од постарата и поновата историја на Македонија! Особено да ги снема борците од 2001 кои беа убедени дека се побарат и гинат за подобро утре на својата татковина! И името да се смени и историјата да се избрише и конечно да се докаже дека сите околу нас се во право кога тврдат дека сме народ креиран од Тито, без своја историја, без традиција!
    А сите националисти да се отераат на „Голем град“, со змиите нека си играат и таму гордо нека изјавуваат „Јас ја сакам мојата татковина! Јас сум националист!“