Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

КАРА-ЏАФЕРИ(с): Анализа

пријавена од dasaf пред 2 години, 1 месец. (vbb.blog.com.mk)

Иако малку подолг, одличен пост. Кога ретко кој од меинстрим медиумите се обидува да направи нешто слично, сите ние кои бараме нешто оригинално - се обраќаме на блогосферата.

станала популарна пред 2 години, 1 месец | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Политика

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.