Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Југо носталгија

пријавена од ukion пред 2 години, 1 месец. (ohridskion.blogspot.com)

Единствено ме нервира “поранешноста” - само Југословенска Република Македонија звучи кул.“ Зошто тогаш не би се викале: Бивша Римска колонија Византиска провинција Отоманска провинција Фашистичка територија Српска покраина Југословенска република Македонија? (Да не испуштив нешто?!

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Политика

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • -1 глас

  И БАШ ПОРАДИ ТОА...

  ГОЛЕМ НАРОДЕН МИТИНГ ЗА ЗАЧУВУВАЊЕ НА МАКЕДОНСКИОТ ИДЕНТИТЕТ ПРЕД ПОЛИТИЧАРИВЕ ДА ГО ПРОДАДАТ ЗА ЧЛЕНСКА КАРТА!

  СРЕДА, 27.02.2008, во 19 часот
  пред МАКЕДОНСКОТО Собрание.

  За да не испадне дека го зборуваме јазикот на кој што зборува населението во Демократска Република Македонија.

  БИДИ ОНА ШТО СИ!
  ОСТАНИ МАКЕДОНЕЦ!

 • +2 гласови

  Што ќе се пали денес? Или само ќе остане на каменување ;-)
  Кој е организатор на митингот?

 • +1 глас

  Не е на плоштад Пела?

 • +1 глас

  WTF, kajmakspam :)