Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Јован Петров: Новата маргина расте од ден за ден!

пријавена од bukarski пред 1 година, 6 месеци. (jovansblog.dobroutro.com)

Oтпорот е беспредметен, интернетот е отворен, младите прогресивни НВО-шпиони и грчки слуги одамна го прошетаа светот, го видоа Брисел, запалија луле на мирот во Амстердам, беа на аџилак во Берлин, но отидоа и на Егзит па ете дури и среде Атина.

станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Политика

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


  • +1 глас

    Ај настрана веќе со тоа ЕУ, та преку таквото... ама авторот овде заговара нова опозициона партија? Супер идеја и така ја нема толку потребната опозиција во државава... ја поздравувам идејата со двете раце! Та можеби и јас ќе се зачленам.
    Само внимавајте во потрагата по членство да не ви влезат некои стари етаблирани структури кои ги гледаме изминативе години... да не почнат и тие масовно да отвараат блогови. :)

  • +1 глас

    "Старите етаблирани структури" не мора да влегуваат негде, дури го пишиме ние ова, тие се веќе секаде.