Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Ја видов мојата Македонија и мојот народ... и крв што чека да падне.

пријавена од tanja пред 1 година. (refleksii.blog.com.mk)

...очигледно некому е во прилог да го нас'ска народов по сите линии...

станала популарна пред 1 година | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Политика

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


  • +3 гласови

    една порака до сите кои го оправдуваат вчерашното насилство - тркалото се врти, не очекувајте некој да скокне да ве брани ако ве нагази еден ден. напротив, ќе видите колку боли, додека сите ви се смеат. срамота е за секој кој не се солидаризира со младите луѓе кои слободно си го искажаа своето мислење вчера.

  • +4 гласови

    Се согласувам. Иако цврсто сум на ставот дека закажаниот настан вчера беше со политичка позадина, а со цел да се искористи како предизборен маркетинг... сепак тоа што се случи како контра реакција е од било кој агол земено неоправдано и мене како индивидуа ме плаши.
    Вчера се згази по многу работи... но најмногу се изгази по уставот.