Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Хорор во Македонија

пријавена од Janko пред 2 години, 6 месеци. (www.on.net.mk)

Колку лицемерно се известувало за ситуацијата во Македонија во 1903.

станала популарна пред 2 години, 6 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Политика

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


  • +1 глас

    eden od problemite koi gi imame vo/so makedonija/balkanot e tokmu izvestuvanjeto/prezentiranjeto.
    Vo borbata za nasiot identitet moze mnogu da pomogne web portal kade bi se stavile vakvi i slicni natpisi, kako i fotografii so gakti za ovaa teritorija makedonija i za ovoj narod