Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Хакирање на изборите

пријавена од новица пред 1 година, 11 месеци. (www.a1.com.mk)

Не знам од каде излезе Социјал Демократската Партија на Македонија и кој е нејзиниот претседател Бранко Јаневски, ама хаков е интересен. И тоа втори избори по ред, слични имиња на кандитати со оние од СДСМ.

станала популарна пред 1 година, 11 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Политика

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • -1 глас

  ingenious. you can call Menduh Thaçi. :)

 • +1 глас

  Јас пред некој ден случајно открив, и паднав од смеење.

  Мада што е уште посмешно, се е легално.

 • +1 глас

  Уствари, најтажна фаца е оној несреќникон - претседателот на ДИК (забравам му името, ама ќе се сетите кој е - личи на селски матичар).
  Како верен и посветен војник на Партијата, прави се` што ќе му кажат, особено ако тоа преварантите со имиња се производ на полициските и разузнавачките служби на La Famiglia.

 • +1 глас

  Имаше и други селски матичари во дик трејси, не е само овој.

 • +1 глас

  Сега отворено се поставува прашањето, кој всушност беше против лустрацијата???

 • +1 глас

  Сличен случај имало и во Тирана на локалните избори, бил истакнат кандидат што се викал исто како популарниот градоначалник Еди Рама. Ама тој „вториот“ не знаел дека е кандидат, па пукнала шемата.