Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Груевски - зошто 24 часа реклами во наредните 4 год

пријавена од samuil пред 1 година, 4 месеци. (e-macedonia.blogspot.com)

Како Груевски ја направи медиумската пропагандна империја и како тоа е одлична "win-win" ситуација за сите - освен Македонскиот народ.

станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Политика

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +1 глас

  момаков сака да каже дека работел во владина институција/компанија?

 • +1 глас

  храбро. ова може да биде битно.

  иначе, ја ко шо го разбрав, работел во маркетинг агенција преку која се нашол у прилика да ги увиди двојните тарифи.

  3600 евра по минута, уф. ако е вистина..

 • +1 глас

  OUCH

 • +1 глас

  За изборите секундата беше 250 евра. Ништо чудно.

 • +1 глас

  Работејќи во компанија која има потреба од ТВ рекламирање проследив барање за рекламирање во двете најпознати наши телевизии - А1 и Канал 5.
  @

 • +1 глас

  Ако, барем за наши пари си гледаме колку многу е успешен Груевски и целото нпк.

 • -2 гласови

  Уа СеДеСе

 • +1 глас

  можда како баба која повторува едно-па-едно ќе изгледам ама: зошто по ѓаволите владата ми кажува што направила за мене наместо да ме остави јас тоа да го видам??? И тоа, as you said, со мои пари!?

 • +1 глас

  затоа што незнаеш да гледаш :-)

 • +1 глас

  освен што постов е информативен... што е супер... сеа некој ќе го крка од маркетинг агентите во а1 или к5.

 • +1 глас

  Не информира како Пензионерите се среќни (дури 2 комада), Претприемачот, Калиопи (кад фалим, фалим), Љамбе (за името), Џорлев, (имаше уште некој?).
  Уште спот со некој поп или владика да напраат да видиме дали се задоволни што не плаќаат ДДВ и за другите благодети или па неможе никој да ги задоволи?