Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Грција да се откаже од оспорување на македонското малцинство

пријавена од kapsarovb пред 1 година, 1 месец. (www.mia.com.mk)

Да се фокусира на заштита на правата на самоопределување, слободата на изразување и на здружување на овие заедници.

станала популарна пред 1 година, 1 месец | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Политика

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • -1 глас

  Ме интересира зошто верните плукачи по власта и Македонија не стават барем еден глас за статијава, барем од лицемерие, ако не друго...

 • +3 гласови

  Верните плукачи можеби не ставиле глас за статијата, ама на твојот коментар на драго срце одземале. :))))

 • -1 глас

  а на твојот додадов (додуше и за статијата гласав ради шупци ко Лавот).

 • +1 глас

  Сакам да го знам истото.

 • -1 глас

  почекај уште малку, сигурно ќе има и конспирација за бришење на текстовиве од кајмакот .. и пошироко.

 • +2 гласови

  види пази поистоветување:

  „плукачи на власта И македонија“

  значи каков занес

 • +1 глас

  Не е поистоветување воопшто, туку е додавање.
  Го има сврзникот И, ако не забележа!

 • +2 гласови

  па зависи дали сакаш да кажеш дека тие што плукаат по власта автоматски плукаат и по македонија или дека има 2 групи на луѓе - едни што плукаат по власта, а други по македонија, при што ниту едно од тие плукања автоматски не се пренесува на друго, т.е. дека можам да ја плукам македонија, а да ја фалам власта и обратно.

  м?

 • -1 глас

  Ај ко на деца мали ќе објаснувам:
  Не сакам да кажам дека тие што плукаат по власта, плукаат по Македонија, ниту обратно. Јас потенцирам дека овде на Кајмакот има една мала група корисници, инструирани од СДС кои плукајќи по власта за националните прашања, плукаат и по Македонија. Значи не се работи за прашања од типот - Коце ќе го правел сатот со песнички, економски политики и дрн дрн јариња, туку отворено заземање на грчкиот став во однос на прашањето за името.

 • +2 гласови

  многу интересна теза, значи целата критика кон актуелната власт доаѓа исклучиво од СДСМ (инструирани се, оркестрирани и организирани). Ниту еден политички неутрален македонец не мисли лошо за власта, не ја критикува. Плус тие што ја критикуваат се и грчки шпиони.

 • +2 гласови

  црно(СДСМ) - бело(ДПМНЕ) Црн-бел бумбар. Тоа ти е ниво на разговор, и општа култура... :-)

 • -1 глас

  она што требаше да се направи 96-97 а се одлагаше долго време (драматично намалување на бројот и зголемување на ефикасноста на државната администрација), ќе се случи за неколку години. едноставо ќе мора. мислам дека тоа ќе скине доста црнобели и белоцрни тролови што е добро...

 • +2 гласови

  Мисли си ти дека ќе мора :)

 • +1 глас

  Така е Лаве, или си со нас или против нас.

 • +1 глас

  Ти ја пласираш таа теза, не јас. Уште еднаш, се надевам не сте толку гравести (нели да не го користам зборот ретардирани). Се работи за прашања од национално значење, а не економски, социјални и тн. Во тие прашања треба да бидеме единствени, а не да се нарушува позицијата на Македонија.