Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Граѓани за Европска Македонија

пријавена од zborovi пред 1 година, 1 месец. (zborovi.info)

Пази ова, граѓанската иницијатива за Европска Македонија се борела за Македонија.

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Политика

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +1 глас

  Почитувани,

  Ве покануваме на трибина на движењето Граѓани за Европска Македонија (ГЕМ)
  која ќе се одржи во Скопје на 28.02.2009 година во х. Александар Палас,
  конгресна сала 3, со почеток од 18,00 часот (го променивме местото на
  настанот во Скопје, наместо во Детски театарски центар ќе биде во
  Александар палас).

  Ова е завршна трибина на „февруарскиот поход„ на ГЕМ. По изборите,
  иницијаторите на ГЕМ ќе ја продолжат граѓанската дебата за состојбите и
  перспективите на Македонија.

  Можете да ја проследите поканата (во прилог) до сите кои би биле
  заинтересирани да дојдат на овој настан.

  Поздрав,

  Граѓани за Европска Македонија

 • +1 глас

  ГЕМИЏИ

  Граѓанин за Европска Македонија И Џупски Интеграции

 • +1 глас

  не разбирам кичевски

  :)