Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Г'мизавци Џедај Мастери

пријавена од kuzevski пред 2 години, 4 месеци. (mislam.blogspot.com)

Е, за тоа и сакав да коментирам, како веднаш се јавија од сите страни лигави без'рбетници, претежно од опозицијата, да нè предупредат (заплашат) дека ставањето на името на државата на табличките ќе биде провокација за Поранешната Македонска Провинција Грција.

станала популарна пред 2 години, 4 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Политика

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.