Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

"Глобус" магазин: "Зошто светската наука не ја разбира Македонија"

пријавена од ВаскоСловен пред 9 месеци, 2 седмици. (www.globusmagazin.com.mk)

Интервју со американскиот професор Стивен Милер, кој е инспиратор на широката иницијатива која обедини стотици научници ширум светот наспроти лагите и фалсификатите на политизираната историографија во Скопје. Милер ги дава своите мотиви за иницијативата и докази за неговите тврдења.

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Политика

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.