Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Героски Highlites

пријавена од zborovi пред 1 година. (zborovi.info)

Имајте во предвид дека овие се само од еден коментар на Героски напишани на кајмакот.

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Политика

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +1 глас

  Како не ви е досадно со вакви работи да се занимавате?

 • +3 гласови

  Како прво не сум множина.

  Како второ типот за кој зборам ја убедува јавноста дека Македонија треба да капитулира (да смени име, а народот идентитет).

  Никогаш нема да ми биде досадно да ги покажам оние кои се против државава во нивното вистинско светло.

  Нека видат луѓето дали овој лик треба да се слуша и дали смее да му се верува.

  Ако мојата порака допре барем до еден доволно сум направил.

  Како тебе не ти е доасдно да гласаш за (скоро) сите статии овде објавени? (бидејќи имав приметено дека си гласал за сите мои статии проверив за да видам дали стварно имаме исти ставови или само гласаш за сите)

 • +1 глас

  Гласам ради разработување на кајмакот. Сум го објаснил тоа и порано во некои коментари. Но, не гласам за сѐ, туку речиси за сѐ. :)

  Патем, постојано само-пријавување се смета за блог-спам. Не гласам за ова од тие причини.

 • +2 гласови

  Гласај, гласј...

  Патем, никаде написмено нема ништо напишано за само-пријавување што ми дава можност да се сомневам во твоите мотиви за негласање за ова.

  Патем, многу глупи написи доспеваат на насловна, а многу добри написи остануваат на дното (не зборам за моите.)

  Во суштина кајмакот не го почитувам премногу како и сите останати „на гласови базирани сервиси“ а тука објавувам само поради публицитет, не затоа што сакам.

  Слободно банирајте ме затоа што ќе продолжам со блог-спамирање. Особено на спам-текстови за Македонија.

 • -2 гласови

  Да погодам... Имаш 16 годники :-)

 • -1 глас

  Сервисот не го почитуваш ама публицитетот е добар. Топ! :)

 • +1 глас

  За мене секој што смета дека треба да смениме име и идентитет е непријател на државава.

  Нема да тече млеко ако влеземе во НАТО и ЕУ. Далеку од тоа. Сите членки на овие две унии ги тресе криза. Глупо е да се верува дека тие ќе даваат помош финансиска во услови кога нивната економија пропаѓа. Уште поглупо е да се верува дека некој ќе дојде да инвенстира баш кај нас во време на економска криза.

 • -2 гласови

  абе малио, оти иам впечаток дека си од Битола? :)

 • -1 глас

  Тоа со млекото го издаде...?
  „Нема да тече млеко...“ медот го заборави.
  :D

 • +2 гласови

  Претпоставувањето е... како беше?

  Не сум од Битола.

 • +2 гласови

  Абе Ѓероски требаше да го коментирате. Овде Човек неможе да проба да изнесе став поинаков од “тој што треба“.

 • +1 глас

  Ваљда можеме да го коментираме и тој што го коментира Героски.

  Како и да е, колку и да не се согласувам со Героски, кога некој како zborovi ќе го етикетира како „непријател на државата“ одма некако посимпатичен ми изгледа.

  Тоа е и проблемот со неонационалистите. Премногу ја сакаат државата а премалку соседите.