Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

„Гаранции“ за нацијата, јазикот...

пријавена од strajkoski пред 10 месеци. (www.novamakedonija.com.mk)

Во јавноста се појавуваат авторитативни „процени“ дека можеме да си го смениме името (на државата) и да си го сочуваме идентитетот (на народот). Нé уверуваат дека северните идеи на Нимиц биле прифатливи.

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Политика

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • -1 глас

  каков дебил тоа авторот..

 • -4 гласови

  Сус ретардирана!

 • -1 глас

  оф леле лавчо.. да не беше до толку глупчо дури ќе земев и ќе ти пружев анализа на некои пасуси од малоумниот текст на чичото.
  туку остај ти достоинството на пази милиооони миљљонии луѓе. Разбуди се од елегичниот антички морфиум сон полн со лавој и гледај ја сегашноста , земи читај за миљоните во македонија.
  http://www.a1.com.mk/vesti/default.aspx?...

 • +1 глас

  абе сѐ тоа убаво, ама што ако поради иск причини и услови го сменат името? после што?

 • -4 гласови

  Новица- што ако те убијат провалници вечерва?

 • +1 глас

  значи да му се одмили на човек кајмаков од простаклукот

 • -3 гласови

  Да, простаклук е ретардирана, а дебил е многу интелигентен коментар...