Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Е, ова е држава!

пријавена од Vnuce пред 2 години, 1 месец. (www.vecernji.hr)

Знам дека не и е место на статијава тука. Но, Македонија може да научи лекција од ова!

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Политика

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


  • +2 гласови

    Друже, тоа е диктатура. Слобода на говор. Може и знаме да спали па државата да не преземе ништо. Во Америка може да истакнеш на својот имот знаме од туѓа земја, нема ништо да ти направат.

    Проблемот со Албанците во Македонија е што тие не ја чувствуваат за блиска Македонија, па оттука и невадење на МК знамиња.
    Албанците да го сакаа македонското знаме, ние од спротивната страна немаше толку да негодуваме.

  • +1 глас

    Да, теоријата звучи многу убаво...