Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

ЕУ: Политика за информатичко општество во наредните години

пријавена од razvigor пред 5 месеци, 3 седмици. (www.metamorphosis.org.mk)

Во рамките на сеопштата радост за позитивна препорака за преговори, да видиме кои се приоритетите што си ги имаат поставено постојните членки на ЕУ и заедницата како целина.

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Политика

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +1 глас

  Најинтересни се #1 (дигитализација) и #5 (неутралност).

  Зошто под #1 се вели „граѓаните на САД“? Нели се мисли на граѓаните на ЕУ, или е недоволно јасно преведен контекстот на мислата, можеби?

 • +1 глас

  Гуд бајтс, колку што сваќам, Рединг прво ги истакнува придобивките што ги имаат граѓаните на САД, а потоа укажува дека тие придобивки (ќе) ги немаат граѓаните на ЕУ доколку не се преземат конкретни активности што сега отсуствуваат.

 • +1 глас

  Имало печатна грешка во преводот што е сега исправена.