Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Џедај или Дарт Вејдер?!

пријавена од strumjan пред 1 година, 2 месеци. (qzevski.blog.com.mk)

„Разликата помеѓу политичар и политиколог е иста со разликата помеѓу криминалец и криминолог.“ - рече или одрече?!

станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Политика

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +1 глас

  Ми текнува на ова, и на неговото залагање за цивилно општество. :-(
  Не ми е јасно како поборникот за либерална демократија најде засолниште во ВМРО-вската тотал-политика. Или нема везе, политички теории, филозофии дрн дрн јариња, шием тига џуро. :-)

 • +2 гласови

  Ваков слаб, патетичен и исфениран кандидат е одраз на немоќта на вмро, нејзиниот недостаток на капацитет и патетичните обиди да се презентираат како сериозни.
  Што не е ништо спрема катастрофалниот очај, јад и беда на сдсм.
  .
  Тешко нам.

 • +1 глас

  Сега баш гледам една серија на ТВ и едно мало дете плаче... го слушам него... го читам и твојот текст... и од што си во право, ми дојде и мене да се расплачам.

  Сакам во Нов Зеланд. :)

 • +1 глас

  Been there, done that...
  Не сакаш, верувај.

 • +1 глас

  Знам, затоа сакам да ми ги раскажеш искуствата... особено негативните. :)