Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Добивам нагон (онаков безвернички) да кажам: Oh my good God ?!?!?

пријавена од zlochko пред 11 месеци, 3 седмици. (www.dnevnik.com.mk)

И тоа поради следната изјава на пратеникот на ВМРО Илија Димовски: „Нема да дозволиме да се чепка во правата на граѓаните, а Уставниот суд да се става над сите власти.“

станала популарна пред 11 месеци, 3 седмици | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Политика

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +2 гласови

  ... затоа ВМРО ќе се стави и над Уставниот, па и над правата на граѓаните и за сите нас ќе реши што е најдобро.

  „Ос'ќам се, болан, непријатно к'o крма у Тех'рану“!

  Предлагам, пошто црквава ќе ја прават на сред плоштад, на ѕидовите да монтираат кабини со писоари, па така ние безбожниците да може ем да се олесниме, ем да ги искажеме своите ставови за ова монументално буџетско здание.

 • +3 гласови

  плус може и да се сликаме.

 • +1 глас

  Такви си избираат Македонците, идиот до идиот, педер до педер, надоквакани....ха држава ќе ти водат,...oh, mon dieu!

 • +1 глас

  во кој контекст зборот „педер“ е употребен овде?

 • +5 гласови

  Колку да ја потврдиме иронијата, дечково (роден е 1980) да ти бил апсолвент на правен.
  Major OMG WTF !!!

 • +1 глас

  Релативно амбициозен :)