Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Дали сум пиринка, егејка, вардарка... јас сум Скопјанка.

пријавена од darko156 пред 2 години. (www.softver.org.mk)

Естрадата однапред запознаена со исходот од преговорите за името

станала популарна пред 2 години | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Политика

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +3 гласови

  Некој го сфатил Мирко Попов сериозно? :)

 • +2 гласови

  Мирко Попов е глуп наркоман. Немам јас ништо против наркоманите, впрочем и Карл Саган бил уживател на марихуана, ама имам против глупите наркомани. Впрочем имам нешто против глупите без разлика што се и како се.

 • +2 гласови

  И што сега треба да значи ова? :D....
  p.s. Дали навистина тоа го лупнал на радио?

 • +2 гласови

  Зборче, душичка си...

 • +1 глас

  zborovi: рофл лолмао омфг њтф !!!!!!!!!!!!
  за постот на новица --смешно, смешно! :)

 • +3 гласови

  Дали сум пиринка, егејка, вардарка... јас сум ... пастрмка!