Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Брза кучка, слепи кучиња раѓа

пријавена од zborovi пред 2 години. (zborovi.info)

Народни поговорки, народни мудрости, и тоа не скопски туку македонски. Така, ако брзаме за влез во НАТО и прифаќаме разно-разни придавки ќе ни излезат кучињата (т.е. државата) слепи. А се си мислам дека остатокот од Македонија што не е Скопје не би сакал да се вика Скопје.

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Политика

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


  • +1 глас

    А скопјани сакаат?

  • +1 глас

    Чекај сега - ќе почнеме преговори со оние кои не се од Скопје како ќе се вика државава.
    Опааа - отидоа уште 17 години ...