Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Борба против корупцијата преку е-власт

пријавена од razvigor пред 1 година, 5 месеци. (www.iht.com)

Пофален напис во Интернеш’нал хералд трибјун за проектите за е-влада кои УСАИД ги спроведува во Македонија (на англиски).

станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Политика

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +1 глас

  Една од добрите работи кои ги смисли оваа власт.
  Можам да им честитам на напорот.

 • +1 глас

  Во ред е, ама зашто не ги отвараат кодовите на ваквите е-власт програми? Се плашат од конкуренција да не отворам нова држава и да ги користам програмиве?

  Ако не си имал доверба кога некој на хартија одлучувал за дозволата зашто сега да имаш доверба во компјутерската програма за која јавноста не знае како работи?

 • +1 глас

  Good point!