Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Автопат на добрососедството

пријавена од GoodBytes пред 1 година, 2 месеци. (razvigormk.blogspot.com)

Развигор има феноменална идеја за поентирање со џиу-џицу/џудо/аикидо зафат во случајот со поплаките на Грција дека сме иредентистички провокатори бидејќи сме го именувале автопатот со име „Александар Македонски“. Дипломатијата е покажување заби: некогаш за 'ржење, но некогаш и за смешкање!

станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Политика

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Корисниците кои гласале за оваа статија:

« назад кон коментарите