Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Атински нацистички дебати

пријавена од Lavot пред 1 година, 7 месеци. (www.taratur.com)

„За време на фашистичката окупација во Лерин и Воден присуствувал еден бугарски капетан, Гоце... Гоце Делчев кој на населението ако сакало да се спаси му давал Карта Лична...“ - Не, не е заебанција од К-15, туку грчка дебатна емисија во која се разглобува македонското прашање!

станала популарна пред 1 година, 7 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Политика

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +2 гласови

  Карта љицна! :D Оф мори мајко! Како можеме со овие да ја решиме? Да им ги пратиме К-15 за преговарачи, пошто она што е хумор овде кај нив е некаква историја, политика. Ма јад и беда. Белким со Ристо библиотекарот, Цацко, Тошо и останати ќе најдат заеднички јазик за општо добро? Предлагам да почниме да враќаме со иста мера додека не е доцна.

 • +1 глас

  Лаве, има ли шанси да се стави англиски превод на видеата?

 • +2 гласови

  Да, постои можност, инаку видеата се од ТВ Сонце.

 • +1 глас

  Ќе ми праќаш линк? Може и непреведени да ги ставиш, ќе ги преведам, не е проблем...

 • +1 глас

  Непреведени ги немам, јас ги имам само тие средените од ТВ Сонце што ги има качено на Јутјуб. Инаку тие се во .flv формат.
  Пиши ми на urednik @ taratur.com, ќе ти објаснам како одат работите, или за поедноставно обрати се до ТВ Сонце би требало да ти излезат во пресрет па да ти ги дадат во видео формат некаков за полесно да ги едитираш.

 • +2 гласови

  Google Video поддржува субтитлови. Наједноставно ќе биде таму да се постават видеата и да им се додаде .sub или .srt субтитл.

  http://video.google.com/support/bin/answ...