Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Асиметричен притисок

пријавена од strajkoski пред 5 месеци. (novamakedonija.com.mk)

Датум за преговори е само еден чекор кон ЕУ и ни од далеку не е конечен. Грција по своја волја може да го блокира отворањето на било кое од поглавјата, а ги има триесетина. Ако се направи и најмала отстапка за името сега, какви отстапки ќе се бараат пред конечниот прием на Македонија во ЕУ?

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Политика

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.