Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Аргумент: „инвестиции“

пријавена од GoodBytes пред 2 години, 8 месеци. (say-macedonia.blogspot.com)

Грците често ќе се пофалат како тие се пријателски расположени кон нас, иако ние сме нивни душмани (не знам само заради што?). Како „доказ“ за нивниот позитивен сентимент, наведуваат дека грчките фирми се најголем инвеститор во МК. Мојата статија се обидува да го разобличи тоа и да зададе контрагол.

станала популарна пред 2 години, 8 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Политика

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.