Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

АРМ се повлекува од Ирак

пријавена од gemidjy пред 1 година, 6 месеци. (www.a1.com.mk)

Сите војници? Како и да е, ова е добро, помал придонес во геноцидот врз Ирачаните преку нашето газолижење на НАТО.

станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Политика

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +3 гласови

  Не оправдувам како Американците ја заебаа работата таму, но ако некој *прв* правеше геноцид врз Ирачаните, тоа беше Садам Хусеин. Да не повторувам овде, пребарај малку на Гугл.

  И да, г`золижачки е, но што да си прави кога си најслабичкото дете во соседството? Мора да си најдеш некој да те брани од лошите момци. Тоа се нарекува политика.

 • +3 гласови

  ... кој што беше Амерички пион, донесен на власт од нив, се додека не се „одметна“ :)

 • +3 гласови

  „Претпоставките се дека АРМ по повлекувањето од Ирак со ист број војници ќе го засили контингентот во немирниот Авганистан или би учествувале во друга воена мисија.“

 • +1 глас

  Да, ги повлекуваат за да ги распределат по Авганистан каде што Талибанците се повеќе прават белји, па сеа...

 • +1 глас

  Мисијата во Авганистан е одлука на Советот за безбедност на ООН, па според меѓународното право, земјите членки треба да учествуваат. За разлика од „Слобода за Ирак“ каде САД сами одлучија.