Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Женки-гуштери се превртуваат на грб за да се спасат од - силување?!

пријавена од Makfax пред 11 месеци, 2 седмици. (www.makfax.com.mk)

Имено, женките, за да го избегнат парењето откако се оплодени или чисто затоа што мажјаците се толку окрутни што понекогаш дури и предизвикуваат смрт, се фрлаат на грб откривајќи ги своите портокалови флеки. Тоа е положба во која мажјакот не може да изведе пенетрација.

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Наука

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.