Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Збирка на старовремски книги и Криејтив комонс

пријавена од razvigor пред 1 година, 8 месеци. (razvigormk.blogspot.com)

Дамјан праша: „...делата од XIX и правата половина на XX век некој ги лиценцирал под Криејтив комонс??? како е можно тоа? по секое правило овие дела мора да бидат public domain“. - Ваистина, авторските права за книгите се истечени, ама и самата збирка е ново авторско дело...

станала популарна пред 1 година, 8 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Наука

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.