Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Вероучение не е за нас

пријавена од jpetrov пред 1 година, 7 месеци. (mislam.blogspot.com)

„воведувањето веронаука во јавното образование значи силување на базичните принципи врз кои стојат науката и образованието, особено на методите за доаѓање до научни вистини“

станала популарна пред 1 година, 7 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Наука

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +7 гласови

  Проектот за „веронаука“ стартува не време. Проектот „компјутер за секое дете“ доцни како воз од народните приказни. Колку ли ќе биде забавно оваа година во училиште.

 • +3 гласови

  ми се допаѓа шо кажа goodbytes.
  +1

 • -1 глас

  Не е проблем веронауката, затоа што е изборен предмет. Така да немора да го изберат децата (т.е. родителите), а со "компјутер за секое дете" се слагам дека треба да се поажурни во врска со него.

 • +1 глас

  Па баш тука е проблемот... нема да бираат децата, туку нивните родители. И тоа е проблем баш во фактот дека тоа се деца. Погодна почва за перење мозок од страна на коекакви религиозни групи и зголемено зацврствуање на центрите на моќ кај поединци.