Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Се бара халуцигена жаба

пријавена од глиша пред 1 година, 2 месеци. (www.bagra.org)

Дрогирање, кое не е легенда, а се постигнува со лижење на кожата на жаба. Она што е среќната околност во целата ситуација е дека ваквиот вид на дрогирање може да се изврши само со лижење на кожата на еден вид жаба. Рептилот живее во Америка, предалеку од јазиците на македонските наркозависници.

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Наука

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.