Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Предавање за Античка Македонија од проф. д-р. Наде Проева

пријавена од Arwena пред 1 година, 10 месеци. (arheo.com.mk)

Во понеделник, на 09. 06. 2008 во 18.30 часот, во просториите на Институтот за национална историја, проф. д-р. Наде Проева ќе одржи предавање на тема Античка Македонија. За оние кои не знаат, Институтот за национална историја се наоѓа помеѓу Судска Палата и Македонска Телевизија.

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Наука

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Корисниците кои гласале за оваа статија:

« назад кон коментарите