Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Нобеловиот комитет корумпиран?

пријавена од Igorce пред 1 година, 3 месеци. (zdravo.com.mk)

Шведското правосудство донесе одлука да започне истрага за можен случај на корупција меѓу членовите на Нобеловиот комитет, кои ги доделуваат престижните награди. Шведското радио информира дека членови на три Нобелови комитети, за медицина, физика и хемија, ја посетиле Кина, а тамошните власти им ги

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Наука

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.